Konkrétní dirtytalking - verbální

Odpovědět
The Viking
Příspěvky: 1371
Registrován: 27 úno 2010 18:08
Bydliště: Praha

Konkrétní dirtytalking - verbální

Příspěvek od The Viking »

Ahoj lidi, už pár let vždycky vyhořím na daytu tím, že holčinu dostatečně nevzruším a nedám pak FC na prvním rande. Cítím, že je chyba v tom, že jí dostatečně nenamasíruju sexuálníma představama, aby to chtěla hned v tu chvíli. Zrovna jsem teď přišel o luxusní slečnu.
Proto bych chtěl založit vlákno, kam by se psaly, vhodné řeči, kterými jí navnadit.
Použivám občas něco z SGM, ale je toho tam poskrovnu. Popřípadě uvítám nějáké tipy, jak tuto stránku posílit.

Př.

Nemůžu si pomoct, ale zrovna přemýšlím, jaký by to bylo, kdybych tě pořádně vymrdal, že by jsí právě nevěděla kolikátý orgasmus máš.
Miř na měsíc. I když se netrefíš, skončíš mezi hvězdami.
vph
Příspěvky: 3394
Registrován: 06 úno 2007 12:30
Bydliště: Brno

Příspěvek od vph »

Sire, konkrétní příklady je podle mé zkušenosti nejlépe přistřihnout na míru té dívce, aby se v nich cítila doma a mohla do nich sebe sama dosadit.

DT bych říkal hlavně to, co se Ti míhá právě hlavou. Ona nějakým pro mě esoterickým způsobem pozná (souhrou BL a dalších indicií), že nekecáš a je to kurva reálný.

Popiš nejlíp fantazii, třeba jak jste spolu někde, zkus to popisovat ne z tvé strany, ale z její strany, nebo střídavě měnit pohled z Tvé strany a z její strany. (Např. popisovat, jak by Ti stáhla trenky, tvoje péro by bylo ochablý, a pak by si ho celý vsála do pusy a začala by pociťovat chlípnou radost nad tím, jak pomalu tvrdne, že se jí pak do pusy přestává vejít.) Pak to popiš i z Tvé strany, jak by ses u toho cítil ty. Většina lidí dělá chybu, že to popisuje moc objektivně - Vzala bys mi péro do pusy a ztvrdl by mi. Chce to víc zosobnění.

Když Ti třeba řekne, že má ráda výlety do přírody a za památkami, tak jí popiš, jak byste se v zámku vytratili z výpravy a že bys jí na starodávný posteli s bočníma záclonkama přikázat vystřčit prdel a pomalými dlouhými tahy jí prcal, zatímco by se dívala na pohled hraběnky na plátně.
Nebo že byste šli teplým lesem, ona by na sobě měla staré použité tepláky, pod nima nic, ty bys jí ty tepláky u kundičky rozpárnul, a pak byste si šli sednout na lavičku, ona by si na Tebe nasedla a tak byste zůstali půlhodiny v sobě, a nechali kolem sebe procházet ostatní zamilované páry.., nic netušící o tom, co právě děláte.


Popisuj kromě toho co kam zasuneš i její pocity - cítíš, jak Ti v podbrišku vrní takový živočišný mrdací pocit, a tvoje kundička se přímo těší, až do ní pronikne můj pulzující čurák..Celá se rozkoší třeseš, až se budeš moct pyšně dívat, jak to ze mě jde v pořádnejch stříkancích, a to jenom Tvojí zásluhou...

Co se týče obratů, jak říkám, vynikající studnice je Lady Fuckingham, tam máš celou škálu výrazů, a je to na úrovni. Erotické povídky na netu mají rozdílnou úroveň, je třeba víc vybírat.

Ideální je, když se to správně zkombinuje s dobrou hlasovou dikcí. Alan Roger Currie ve své knize Say it again dává rady, jak se stát erotickou hlasovou superstar. Doporučuju přečíst.

Jako asi nejlepší pokrok bys zaznamenal, kdyby jsi šel dělat na pár týdnů, měsíců brigágu jako mužský hlas na erotické lince. Kdyby ses u někoho mohl zaškolit, tak budeš hustej. Ženský na hlas hodně daj. Nebo si dej do nějakého erotického časopisu inzerát, že Tě láká komunikace jenom po hlase, a že hledáš zvrhlou dívku na takový pokec. Třeba se nějaká ozve a můžeš začít trénovat. Dáš jich takhle deset dvacet a můžeš to jít vyučovat...:-)
Authenticity is the ultimate pickup line.
Uživatelský avatar
Jirka
Příspěvky: 9508
Registrován: 24 říj 2008 09:31
Bydliště: Brno

Příspěvek od Jirka »

Přesně jak říká Vašek, slova jsou jenom slova. Pokud to odříkáš jako frázi, nebude to nikdy mít požadovanej účinek, spíš naopak.

Jen s tím hlasem - on je sice sexy, ale důležitý je i pohled při vyprávění.
Skvělý sex je ten, po kterém si sousedé po celém baráku zapálí cigaretu.
The Viking
Příspěvky: 1371
Registrován: 27 úno 2010 18:08
Bydliště: Praha

Příspěvek od The Viking »

Brilantní příspěvek, Vašku.

Jirko, o té řeči těla, pohledu atd. vím, to je naprostý základ. Spíš mi jde o to, že mi často chybí fantazie a dělám to přesně jak napsal Vašek - moc objektivně. Ale souhlasím, že je lepší se do toho vžít a povídat to, jak to člověk cítí od srdce (spíš od kokota :D ) , tak to hned dostane jinou sílu.
Miř na měsíc. I když se netrefíš, skončíš mezi hvězdami.
Odpovědět