Spanilka 2016
- Cpt. Winters
http://www.praha1.cz/cps/images/doprava ... 2300px.jpg
popř. pokud se potom budeme přesouvat ke mně, tak bych to zaparkoval někde na hájích u metra a dojel do centra metrem -> 20 min.
popř. pokud se potom budeme přesouvat ke mně, tak bych to zaparkoval někde na hájích u metra a dojel do centra metrem -> 20 min.
-
-
-
- Cpt. Winters
Za mě rovněž super akce. Popravdě jsem si nedokázal představit desítku pickuperů v jednom klubu, ale lucerna byla velká a holek plno, takže to bylo úplně ideální. Naopak člověk mohl dát pokaždé s někým řeč, když si dal pauzu, nebo si společně zahrát, případně viděl, jak je někdo v setu a to ho nakoplo. Za mě krátký report. Jeden krátký románek, pár skvělých tanců, zábavných diskusí a jeden luxusní tanec s top HB v clubu, kdy starchild měl její kámošku. Jelikož jsem podvědomě tušil, že to nebude dlouhý set, tak jsem se snažil vybudovat co největší attraction a užít si ten moment (doteky a smích) s ní, s tím, že jí pak třeba potkám znova. Bohužel pak jsme je už nenašli, takže jejich chyba
Klidně, jak už někdo psal, tak bych se domluvil na pravidelnější pivkogame a následně clubgame.
Klidně, jak už někdo psal, tak bych se domluvil na pravidelnější pivkogame a následně clubgame.
- Carlos Vera
Též se přidávám, a děkuji organizátorovi. Kossi89 bylo to supr zorganizována akce. Jsem též rád že jsem také mohl osobně poznat několik málo z Pražských PUAs a to Winterse, Starchielda, Rocka a další... Díky borci byla to Luxus akce.
PS: Málem jsem i mohl dát tam FC, jen kdybych moc na závěr nezaváhal, tak třeba příště.
Rozdoně bych rád zas tak za cca měsíc dojel i společně z dalšíma Puas z Brna se opět pořádně pobavit k Vám do Prahy.
PS: Málem jsem i mohl dát tam FC, jen kdybych moc na závěr nezaváhal, tak třeba příště.
Rozdoně bych rád zas tak za cca měsíc dojel i společně z dalšíma Puas z Brna se opět pořádně pobavit k Vám do Prahy.
-Pokud chceš vyhrávat, musíš bojovat!
-Je důležité žít a ne jen přežívat.
-Jedině přes neúspěchy se dostaneš k úspěchům.
-Je důležité žít a ne jen přežívat.
-Jedině přes neúspěchy se dostaneš k úspěchům.